БЛАГОДАРНОСТ !

 

Благодаря ти много, земляк, че минаваш от тук!

Откакто е създаден този сайт, преди 2 години*, тук са влезли 927 различни посетители!

Малко или много са  927 посетители? Зависи. Мои приятели ми отварят очите, че не били точно толкова, защото всеки стар посетител с обикновен модем качвал бройката изкуствено. Съгласявам се, какво да правя. Нали разбират повече ... Значи не сте 927 ами ...700. С моите тестове от различни компютри слизаме до 650 (грубо). С някой друг заблуден спадаме на 600. 600 значи. 600  !?!?!!  

Шестстотин човеци, които са прочели поне ред от моите размишления!?  От тези 600, поне 200 са се спрели на дъ-ъ-ъ-ъ-ългото ми есе

Знам със сигурност, че цели 35 читатели са се замислили върху прочетеното. 30 се свързват с мен, за да споделят силните си емоции. От тях повечето споделят моите, 4-ма 5 ме обвиняват и критикуват, пак толкова ми казват че съм "голяма работа", 3-ма заявяват, че може да се коментира много по тези въпроси, двама ми се смеят и вероятно ме мислят за глупак.

Малко или много е това?! За мен това е истинско богатство! Повярвай ми, ИСТИНСКО БОГАТСТВО (дори с онези последните двамка!), защото е потвърждение, че съм българин! И защото е потвърждение, че има и други като мен, не безразлични към България, достатъчно чувствителни, критични, интелигентни. Бройката всъщност няма значение. Важното е стимулът да размишляваш и да чувстваш! Аз го намирам в голяма степен (но не изцяло, има си хас!) тук.  

 

Затова ти  Б Л А Г О Д А Р Я   ..., дори да ми се смееш!

 

Бъди здрав и продължавай да минаваш тъдява! ;)

 

Милано
15 февруари 2004 г.

 


* Спрямо датата 15 Февруари 2004 година